Disznótoros Nap 2017.
2017. február 25-én immár második alkalommal tartottunk disznótoros napot.
Igrice disznótoros recept:
Végy egy közel 170 kg-os igazi hússertést. Az „időjárás felelős” segítségével válassz egy olyan napot, amikor ragyogó az idő és tavaszváróan süt a nap.
Hívjál sok jókedvű segítőt, és közösen készítsétek el a sok-sok disznótoros finomságot. A napot záró citerazenés ünnepi vacsoraesten pedig élvezd az ételek, italok finomságát, és jókedvűen beszélgessetek az asztal-szomszédokkal.
Így készül Sóstóhegyen a Harsányi féle disznósajt.
Van benne elég só?
Hány méter hurkát készítünk?
Biztosabb, ha hat kéz köti be a disznósajtot.
Hagyományos "sparheltnek" ilyenkor nincs párja...
Citerazenés ünnepi vacsoraesttel zártuk a napot.
További képek itt tekinthetők meg.
- Nincsenek hozzászólások
Hozzászólások